SGP-delegatie brengt werkbezoek aan Almere

Een SGP-delegatie heeft donderdag 19 februari een werkbezoek gebracht aan Almere. De delegatie bestond uit Tweede Kamerlid dr. Roelof Bisschop, de lijsttrekker voor de provincie Flevoland ing. Sjaak Simonse en verschillende kandidaten voor Provinciale Staten en het waterschap.

's Middags is een bezoek gebracht aan De Wijkwinkel, een mooi maatschappelijk project in Almere. De Wijkwinkel biedt een helpende hand en een luisterend oor aan de bewoners van Almere Haven. Havenaren kunnen er terecht met vragen over gezondheid, woon- en leefomgeving en financiële situatie. SGP Tweede Kamerlid Roelof Bisschop: "Het is een project met zéér betrokken vrijwilligers. Als SGP waarderen we de inzet en belangrijke maatschappelijke waarde van vrijwilligers!"

Hierna heeft de SGP-delegatie een presentatie gekregen in het gemeentehuis in Almere. Bij dit onderdeel van het werkbezoek is er aandacht geschonken aan een groot scala aan onderwerpen. SGP-lijsttrekker Sjaak Simonse: "We pleiten voor een veilige en gezonde leefomgeving in Almere. De dynamiek van een groeiende stad vraagt om aandacht voor de bereikbaarheid van de stad en de organisatie van zorg, wonen en onderwijs."

De delegatie heeft in het centrum van Almere mandarijnen uitgedeeld, een actie die uiteraard de aandacht trok van de voorbijgangers. Onder het nuttigen van een gezonde mandarijn werden goede gesprekken gevoerd met de inwoners van Almere.

De SGP toont met dit werkbezoek haar betrokkenheid bij de sociale binding en zelfredzaamheid onder de Almeerse burgers, de oplossingen voor armoede en eenzaamheid, de stadsontwikkeling van Almere, de IJmeerverbinding, de economische crisis in de woningbouw en de bereikbaarheid van Almere.

Hebt u onze speciale Almere-flyer al gelezen? Download de flyer hier!

Foto´s van het werkbezoek:

Werkbezoek in De Wijkwinkel

Bert Noteboom (de Wijkwinkel) geeft een presentatie over de Wijkwinkel.
Zie voor meer informatie de site van de Wijkwinkel.

Werkbezoek gemeentehuis Almere

SGP-delegatie luistert aandachtig naar presentatie over de ontwikkelingen in Almere.
V.l.n.r.: Leonard den Hartog (SGP-kandidaat provincie Flevoland), Roelof Bisschop (Tweede Kamerlid SGP), Sjaak Simonse (SGP-lijsttrekker provincie Flevoland) en Leonard Bogerd (SGP-kandidaat provincie Flevoland).

Flyeren en uitdelen mandarijnen in het centrum van Almere

SGP Tweede Kamerlid Roelof Bisschop (links) en SGP lijsttrekker voor de provincie Flevoland Sjaak Simonse (rechts) delen mandarijnen en flyers uit in het centrum van Almere!

SGP-kandidaat én Almeerder Humphrey Venetiaan volop aan het campagnevoeren!

SGP-kandidaten Leonard den Hartog (links) en Co van den Heuvel (rechts) en onze SGP-lijsttrekker voor de provincie Sjaak Simonse (midden) in het centrum van Almere.

SGP-kandidaat en Burgerstatenlid Leonard Bogerd (links) en SGP-lijsttrekker en Statenlid Sjaak SImonse (rechts) gaan het gesprek aan met de inwoners van Almere.