Kees van der Staaij in Flevoland

Partijleider Kees van der Staaij van de SGP heeft vrijdag 6 maart een bezoek gebracht aan Flevoland. Ook Statenlid Sjaak Simonse, lijsttrekker voor de SGP in Flevoland, en Jacob de Borst, lijsttrekker SGP voor het waterschap Zuiderzeeland, maakten deel uit van de SGP-delegatie. Het bezoek aan Flevoland is afgesloten met een verkiezingsavond in Emmeloord.

Werkbezoek
Eerst heeft de SGP-delegatie op 6 maart de Christelijke Agrarische Hogeschool Vilentum in Dronten bezocht. De SGP draagt het onderwijs een warm hart toe en is geïnformeerd over mogelijkheden om het onderwijs te versterken. De delegatie is rondgeleid door het praktijkcentrum, de Flevostal. Bij dit bezoek stond het belang van goed agrarisch onderwijs centraal.


SGP-lijsttrekker Sjaak Simonse en Kees van der Staaij in de Flevostal


SGP-lijsttrekker Sjaak Simonse en Kees van der Staaij in de hoogste kas van Europa bij het CAH Vilentum

Hierna bezocht de SGP-delegatie de Visafslag op Urk. Kees van der Staaij heeft zich laten informeren door de visserijsector over de actuele stand van zaken. Vervolgens ging de delegatie op bezoek bij het duurzame MDV-schip in de haven van Urk.


Bezoek aan het duurzame MDV-schip op Urk


SGP-lijsttrekker Sjaak Simonse en Kees van der Staaij bij het MDV-schip op Urk

De SGP-politici gingen in debat met de man en vrouw op straat, op de haven van Urk. Goede en waardevolle gesprekken!

Verkiezingsavond
's Avonds was er een verkiezingsbijeenkomst in de Moriakerk, Reestdal 25 te Emmeloord belegd.
De aanwezigen kregen volop de gelegenheid om in debat te gaan met Tweede Kamerlid Kees van der Staaij, met Statenlid Sjaak Simonse en met de lijsttrekker voor het waterschap, Jacob de Borst. Het was een interactieve avond!


Verkiezingsavond Emmeloord. Kees van der Staaij, SGP-lijsttrekkers Sjaak Simonse en Jacob de Borst en de zaal aan het woord. 


Verrassend goede opkomst bij verkiezingsbijeenkomst in Emmeloord. Gloedvolle betogen van Kees van der Staaij, Sjaak Simonse en Jacob de Borst.